Villas-Boas on Liverpooli mängija peale maruvihane

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga jalgpallimeeskonna Tottenham Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas on pärast eilset Liverpooli vastu mängitud sõprusmängu vihane vastaste mängija Charlie Adami peale, kes kasutas Tottenhami staarmängija Gareth Bale peatamiseks räpaseid võtteid.

«See oli Charlie (Adami – toim) poolt väga ebameeldiv tegu. Bale oli temast juba mööda pääsenud ja ta sõitis tagant Garethi (Bale’i – toim) jalgadsse,» ütles Villas-Boas.

Kõnealune olukord leidis aset eile USAs peetud kohtumise 19. minutil. Esimese poolaja lõpuni suutis Bale läbi valu väljakul olla, kuid poolajapausil vahetati ta välja.

Eelmise aasta mais, kui Adam veel Blackpoolis mängis, astus ta suure hooga Bale pahkluule ja põhjustas sellega viimasele kolmekuulise vigastuspausi.

«Ma polnud teadlik nendevahelistest kokkupõrgetest, kuid nüüd sain sellest teada,» ütles Tottenhami klubi loots.

«Kui Bale suudab pikemat vigastuspausi vältida, on ta õnnega koos. Viimati pidi ta kolm kuud platsilt eemal olema,» kommenteeris olukorda Portugali päritolu treener.

Klubile lähedalseisva allika andmete kohaselt kavatseb Villas-Boas Adami vastu Inglismaa jalgpalliliitu kaebuse esitada.

Järgmise mängu peab Tottenham Hotspur Eesti koondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bullsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles