Šokk: Hispaania jalgpallikoondise jaoks on olümpia läbi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise olümpiaunistus purunes.
Hispaania jalgpallikoondise olümpiaunistus purunes. Foto: SCANPIX

Olümpiamängude jalgpalliturniiri senise suurima üllatuspommi lõhkas Hispaania koondis, kes oskas täna alagrupimängude teises voorus kaotada 0:1 Hondurasele ja minetas edasipääsulootuse.

Kohtumise ainsa värava lõi 7. minutill Jerry Bengtson. Kuna Hispaania pidi avamängus tunnistama ka Jaapani paremust, Honduras viigistas esimesel mängudepäeval Marokoga ja täna sai Jaapan jagu marokolastest, on Jaapanil nüüd koos kuus ja Hondurasel neli punkti ning see tähendab, et sõltumata viimase vooru tulemustest peab suursoosikuna turniirile saabunud Hispaania alagrupimängude järel kohvrid pakkima.

A-alagrupis sai korraldajamaa Suurbritannia 3:1 võidu Araabia Ühendemiraatide üle. Brittide väravad lõid Ryan Giggs, Scott Sinclair ja Daniel Sturridge, vastaste auvärava eest hoolitses Saeed Rashed Essa Alfa.

Suurbritannial ja Senegalil on nüüd mõlemal neli ja Uruguail kolm punkti, Araabia Ühendemiraadid pole kahe mänguga punktiarvet avanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles