Veideman Nelja Rahvuse Karikaturniiril enam väljakule ei tule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Eesti koondise treeningul.
Rain Veideman Eesti koondise treeningul. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman peab saalitreeningutest vähemalt nädalase pausi pidama, sest tema põlve on tekkinud põletik.

Eile kaotas Eesti kodusel Nelja Rahvuse Karikaturniiril Gruusiale, Veideman tegi kaasa vaid esimesel veerandajal.

«Mingi põletik on põlve tekkinud,» ütles rahvusmeeskonna peatreener Tiit Sokk. Praegu tagamängija pallitreeningutes ei osale, vaid treenib erikava järgi jõusaalis. Tänaõhtuses kohtumises Tšehhi vastu Veideman ei mängi. «Täna ta kindlasti ei mängi, otsustavad kohtumised seisavad veel ees ja ei taha riskida,» ütles peatreener.

«Ei oska öelda, millal ta taas mängida saab. Kui uuringud näitavad, et võib ja põlve enam valu ei tee, siis taasliitub ta treeningutega,» lisas Sokk.

Koondise arsti Kalle Põdra sõnul teeb Veidemanile valu tema terve ehk parem jalg (Veidemani vasak jalg on närvikahjustuse tõttu paremast tunduvalt peenem – toim).

Esialgu on mängumees saalitreeningutelt eemal nädal aega. «Hetkel treenib ta eriprogrammi järgi. Uuringud näitasid, et tal on reie nelipealihase kõõluse kinnituskohas väike venitus olnud ja nüüd on sinna põletik tekkinud,» selgitas Põder.

«Hetkel ei oska öelda, kas ta ka Gruusiasse sõidab. Nädala pärast selgub, kas olukord on paremaks läinud,» lisas arst. Koondis osaleb pärast homme lõppevat karikaturniiri turniiril Gruusias. Täna õhtul kell 17.00 kohtutakse Saku Suurhallis Tšehhiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles