Vihane Gareth Bale: Charlie Adam on argpüks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (valges) võitlemas Charlie Adamiga (punases).
Gareth Bale (valges) võitlemas Charlie Adamiga (punases). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meeskonna Tottenham Hotspuri poolkaitsja Gareth Bale on vihane Liverpooli mängija Charlie Adami peale, kes hiljutises sõprusmängus tema vastu ohtliku vea tegi.

Tottenham ja Liverpool kohtusid 28. juulil hooajaeelse ettevalmistuse käigus peetud sõprusmängus. USAs peetud mängu 18. minutil astus Adam jooksu pealt Bale’ile hüppeliigesele.

«Selle järgi, mida olen teda väljakul tegemas näinud arvan, et ta (Adam – toim) on argpüks,» ütles Bale vihaselt. «Minu jaoks oli väga üllatav, et ta tegi midagi sellist sõprusmängus. Kõigi püüavad oma vormi parandada, teha häid treeninguid ja see, mida tema tegi oli liig,» lisas Tottenhami staarmängija.

Laupäevane kokkupõrge polnud nende mängijate vahel esimene - eelmise aasta mais, kui Adam veel Blackpoolis mängis, astus ta suure hooga Bale pahkluule ja põhjustas sellega viimasele kolmekuulise vigastuspausi. Lõppenud hooajal Tottenhami koduväljakul peetud mäng ei möödunud samuti vahejuhtumiteta – Liverpooli 0:4 kaotusega lõppenud mängus teenis Adam punase kaardi.

«Ma oleks aru saanud, kui ta oleks jäänud napilt hiljaks, kuid pall oli olukorrast juba täiesti väljas, kui ta mu jalale astus,» sõnas Bale.

Praegusest seisust rääkides tunnistas Bale, et tema hüppeliiges on valus ja ta peab minema haiglasse uuringutele.

«Selline käitumine pole sugugi spordimehelik ja keegi ei tohiks niimoodi teha. Ta on selliseid asju varemgi korda saatnud ning kui ta tuleks vabandama, siis ma ei võtaks tema vabandust vastu,» ütles 23-aastane ääremängija.

Vaata videot laupäevasest veast ja eelmisel aastal Balele vigastuse tekitanud veast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles