Suurbritannia hokimängija jätkab turniiri vaatamata mõrale lõualuus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Walsh saamas arstiabi pärast saadud lööki.
Kate Walsh saamas arstiabi pärast saadud lööki. Foto: SCANPIX

Suurbritannia maahoki naiskonna kapten Kate Walsh murdis eilses mängus Jaapani vastu lõualuu, kuid võib vaatamata sellele turniiril jätkata.

32-aastane Walshile tehti operatsioon ning mängija peaks haiglast välja saama 24 tunni jooksul, vahendab The Telegraph.

Walsh sai 0:4 kaotusega lõppenud mängu lõpus hokikepiga löögi vastu lõuga. Vaatamata tõsisele vigastusele kavatseb Walsh turniiri jätkata. See, kas mängija ka väljakule naaseda saab, pole veel selge.

«Vigastus ei tohiks mängimisele kriipsu peale tõmmata. Tema osalus turniiril sõltub sellest, kuidas ta operatsioonist taastub. Ta on positiivne ja soovib tänada haigla personali, kes on tema eest hoolitsenud, ning poolehoidjaid, kes on talle sotsiaalmeedia kaudu häid soove edastanud,» seisab Suurbritannia meeskonna teates.

Mängija kukus pärast saadud lööki põrandale ning jäi sinna mitmeks minutiks lebama. Walsh viidi kohe pärast seda haiglasse, kus talle paigaldati lõualuu stabiliseerimiseks tugiplaat.

Walsh on olnud Suurbritannia maahoki koondise kapten alates 2003. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles