Eesti võrkpallinaiskond tegi esimese treeningu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Peeter Vahtra.
Koondise peatreener Peeter Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmeaastase pausi järel kokku kutsutud Eesti võrkpalli koondnaiskonna kandidaadid avasid treeningulaagri täna õhtupoolikul Audentese spordihallis. Naiskonna peatreener on Peeter Vahtra (51), abiks Rando Ringmets (25).

Laager kestab kolm nädalat, 17.-18. augustiks on planeeritud kaks maavõistlusmängu Läti naiskonnaga, läbirääkimised kontrollmängude pidamiseks käivad ka teiste lähinaabritega. Uuesti saadakse kokku detsembri viimasel nädalal, siis liituvad koondise kandidaatidega USA-s õppivad eestlased, loodetavasti ka Soomes töötav ja mängiv Katre Laanes, kirjutab volley.ee.

Maailmameistrivõistluste eelvalikturniir toimub kolme naiskonna osavõtul jaanuari alguses, edasi pääseb vaid miniturniiri võitja. Tulevasse aastasse jääb ka osavõtt Euroopa meistrivõistluste eelmängudest.

Kaugeim tulija on Natalja Bratuhhina, Küprose tänavune meister ja superkarika võitja Limassoli naiskonna koosseisus. Eeloleval hooajal liitub ta Terville`i Florange naiskonnaga, kus mängib tema kaksikõde Polina Bratuhhina. Koos äritatakse Florange klubi tagasi Prantsusmaa kõrgeimasse divisjoni aidata. Möödunud hooajal oli Polina üks sealse tippliiga resultatiivsemaid.

Koos Mari-Liis Graumanniga võitis Natalja Bratuhhina läinud nädalavahetusel Eesti meistri tiitli rannavõrkpallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles