Novosjolovi abiline Allika: kui teised lähevad võistlema, tahaks ise ka minna

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marno Allika osaleb olümpial Nikolai Novosjolovi treeningupartnerina.
Marno Allika osaleb olümpial Nikolai Novosjolovi treeningupartnerina. Foto: SCANPIX

Londoni olümpial on Nikolai Novosjolovi treeningupartneriks Marno Allika, kes tunnistas, et mõistagi oleks ta ise hea meelega sportlase rollis. On ta ju ka ise tipptasemel vehelnud – kuulunud tiitlivõistlustel Eesti koondisse ja osalenud lugematul hulgal turniiridel.


«Praegu pole midagi, aga kui teised lähevad võistlema, tekib omal ka tunne, et tahaks nüüd minna,» sõnas 30-aastane mees. Kuigi Allika ei saa pereisana täielikult vehklemisele pühenduda, pole ta isiklikke sportlikke eesmärke päris maha matnud. «Kui juba sporti teha, peavad olema ka korralikud sihid. Ainult Eesti meistrivõistluste medali nimel pole mõtet pingutada.»

Allika ei soovi, et teda nimetataks Novosjolovi sparringupartneriks, vaid eelistab olla treeningukaaslane. Samamoodi teevad nad koos trenni ka kodus. «Olen siin Koljale nii palju abiks, kui saan. Lisaks koos harjutamisele oleme sõbrad ka igapäevaelus, käime perekonniti läbi,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles