Uus oraakel: Suurbritannias ennustab olümpiatulemusi eesel Larry

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesel (pilt on illustratiivne)
Eesel (pilt on illustratiivne) Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on moodi läinud erinevad loomadest ennustajad. Kõige kuulsam nendest on ilmselt kaheksajalg Paul, kes ennustas jalgpalli MMi tulemusi kahe aasta eest. Nüüd on tal Suurbritannias konkurent. Olümpia tulemusi ennustab seal Larry nimeline eesel.

Eesli ennustamine näeb välja nii, et tema juurde lähevad kaks toitjat, kes hoiavad käes eesli söögiga täidetud ämbreid. See kummast ämbrist Larry otsustab ampsu võtta võidab. Samas kasutatakse ka varianti, kus kahel ämbril on ühe sportlase pildid, ühel ämbril õnneliku ja teisel õnnetu näoga.

Päris kaheksajalg Pauli ennustustega võrdväärset täpsust pole Larry siiski üles näidanud. Ta ennustas 400 m kompleksujumise kulda Michael Phelpsile ja 400 m vabaujumise kulda Rebecca Adlingtonile, kumbki nimetatud atleetidest kirkaimat autasu siiski ei võitnud. 

Viimati ennustas Larry, et Elizabeth II lapselaps Zara Phillips ei suuda ületada oma ema printsess Anne'i 24. kohta olümpiamängude ratsutamisvõistlusel. Kuna võistlus on toimumata, siis selle ennustuse õigsust veel kontrollida ei saa.

Vaata videot Larry ennustamisest siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles