Briti tõstja oleks oma olümpiavõistluse peaaegu maha maganud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Oliver
Jack Oliver Foto: SCANPIX

Suurbritannia tõstja Jack Oliver ei ärganud hommikul õigel ajal üles ning oleks peaaegu oma olümpiadebüüdi maha maganud.

21-aastane sportlane ärkas üles selle peale, kui keegi tuli ta uksele koputama tund aega pärast seda, kui atleet oleks pidanud juba jalul olema.

«Ma pidanuks ärkama kell kuus hommikul, kuid kuulsin pärast seitset koputust uksele ning kui oma telefonilt kella vaatasin, mõtlesin et olen jamas. Arvasin, et mu treener on väga vihane,» rääkis Oliver.

Kuna kell oli nii palju, pani tõstja ennast kiiresti riidesse, jõudis hilisele bussile, mis viis ta õigeks ajaks võistluspaika.

Pärast sellist rasket algust päevale läks tal edasi paremini – ta esimene tõste küll ebaõnnnestus, kuid võistluse kokkuvõttes püstitas noormees uue isikliku rekordi. Tõukamises saavutas ta tulemuse 170 kg ja kahe tõste summas sai Suurbritannia esindaja tulemuseks 310 kg.

«Lisatund und tegi mulle head,» naljatles Oliver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles