Korvpalliliit püüab Pärnu meeskonda meistriliigas hoida

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Raadik (palliga) Pärnu meeskonna vormis. Viimasel hooajal mängis ta Kalev/Cramos.
Toomas Raadik (palliga) Pärnu meeskonna vormis. Viimasel hooajal mängis ta Kalev/Cramos. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu korvpallimeeskond ei pruugi eeloleval hooajal Eesti meistriliigas mängida, kuid Eesti Korvpalliliit üritab olukorrale lahendust leida.

Lahkumissoovi põhjuseks on mitme olulise mängija klubist lahkumine.

Pärnu klubi eestvedaja Mait Käbini sõnul pole otsus veel 100 protsenti kindel, sest Eesti Korvpalliliit tahab meeskonda kõrgemas seltskonnas näha ka tuleval hooajal.

«Klubi juhatus on hetkel seda meelt, et uuel hooajal meistriliigast loobuda, kuid Korvpalliliit palus meil lõpliku otsuse tegemisega paar nädala oodata,» rääkis Käbin Postimehele.

«Seetõttu ma veel midagi lõplikult kinnitada ei tahaks, alaliit püüab olukorrale lahendust leida, sest nemad soovivad meie liigas jätkamist,» lisas Käbin.

Korvpalliliidu peasekretär Karel Loide on lootusrikas. «Saime asjast teada paar päeva tagasi ja oleme püüdnud pilti kokku panna. Oleme rääkinud kõikide osapooltega ja usun, et leiame positiivse lahenduse,» sõnas Loide, kes lisas, et lähipäevil istutakse kõikide osapooltega ühise laua taha.

Pärnu meeskonna liider Toomas Raadik sõlmis lepingu Kalev/Cramoga ning Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid ühinesid Rapla Piimameister/Ottoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles