Eesti korvpallikoondislane alustab profikarjääri Valgevenes

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Rausberg (nr 14)
Kati Rausberg (nr 14) Foto: Laura Oks

Korvpalli Eesti rahvusnaiskonna liige Kati Rausberg kirjutas alla oma esimesele profilepingule Valgevene naiskonna Minsk 2006ga. 

Minsk 2006 osaleb Valgevene meistriliigas, vahendab Eesti Korvpalliliit. Möödunud hooajal sai naiskond 3. koha. Rausberg on juba kolmas eestlanna, kes tugevas Valgevene võistkonnas ennast proovile paneb. Hooajal 2010/2011 kuulusid Minsk 2006 koosseisu Jana Rannaveski ning Valeria Kast.

Rausberg lõpetas kevadel Ameerikas Florida osariigis Eckerd College’i. Viimasel hooajal valiti Rausberg Sunshine State konverentsi parimate hulka. Lisaks purustas eestlanna mitmeid ülikooli rekordeid, näiteks hoiab snaiper enda käes rekordit enim tabatud kolmepunkti visete koguhulgas. 

Uus katsumus Euroopas end proovile panna on Rausbergi jaoks põnev väljakutse. «Loodan, et Valgevene on hea koht oma profikarjääri alustamiseks. Kindlasti saan seal kõvasti trenni teha ja loodetavasti tugevaid mängukogemusi. Pingile istuma ei taha jääda,» kommenteeris Rausberg algavat hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles