Olümpiamänge saab edaspidi jälgida Vabaduse väljaku ekraanilt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallifännid Vabaduse väljakul EMi finaali vaatamas.
Jalgpallifännid Vabaduse väljakul EMi finaali vaatamas. Foto: Toomas Huik

Tallinna Kesklinna Valitsus korraldab Eesti Televisioonis ülekantavate olümpiamängude avalikku ühisvaatamist Vabaduse väljaku statsionaarselt ekraanilt.

Alates eilsest kuni 12. augustini kantakse üle erinevaid võistlusi, eelistatult aga neid, kus osalevad Eesti sportlased. 
Kesklinna vanema Mihhail Korbi sõnul olid juunis jalgpalli ühisvaatamistele kogunenud mitmesajapealine publik tõestuseks sellest, et rahvale meeldib suuri spordivõistlusi ühiselt vaadata.

«Tahame anda linnarahvale võimaluse ka olümpiamänge ühiselt vabas õhus vaadata. Samas paneme kõigile spordihuvilistele südamele, et nad arvestaksid oma emotsioonide väljaelamisel kaaslinlastega,» lisas Korb.

Publik saab võistlusi jälgida treppidel istudes ühiselt kaasa elades. Paigaldatud on prügikastid ja avalikku korda tagab Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti patrull. Olümpiamängude ülekannete avalikuks esitamiseks on Kesklinna Valitsus saanud loa Eesti Televisioonilt.

Ülekantavate võistluste programm asub aadressil http://www.tallinn.ee/Olumpiamangud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles