Esimeses poolfinaalis kohtuvad Azarenka ja Williams

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esinumber Victoria Azarenka võitis Londoni olümpiamängude tenniseturniiri naisüksikmängus sakslanna Angelique Kerberi (WTA 7.) kahes setis 6:4, 7:5 ja tema vastaseks polfinaalis on Serena Williams (WTA 4.).

Azarenka murdis vastase esimese servigeimi, kuid Kerber suutis seitsemndas geimis vastase servi murdmisega vastata. Seisult 4:4 suutis Azarenka kaks geimi võita ning nii kuulus esimene sett maailma esinumbrile 6:4.Teine sett möödus üsna sarnase stsenaariumi järgi, toimus mitu servigeimi murdmist, kuid seisult 5:5 suutis Azarenka oma paremuse maksma panna. Mäng kestis kokku tund ja 46 minutit.

Maailma esireketi poolfinaalivastase selgitanud mängus oli Serena Williams üle Caroline Wozniakist (WTA 8.) 6:0, 6:3. Williams pääses oma poolfinaalivastasest kergemalt – ta pidi edasipääsu nimel pingutama tund ja 17. minutit. Williams võitis kõikidest mängitud punktidest 63 Wozniaki 40 vastu.

Ülejäänud kaks veerandfinaalpaari on Kim Clijsters (WTA 36.) ja Maria Šarapova (WTA 3.) ning Petra Kvitova (WTA 6.) ja Maria Kirilenko (WTA 15.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles