Saksamaa meister Rosenfeldt jätkab karjääri Saksamaal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heila Rosenfeldt
Heila Rosenfeldt Foto: informationen-marburg.de

Eelmisel hooajal Wolfenbüttel Wildcatsi naiskonnaga Saksa korvpallimeistriks tulnud Heila Rosenfeldt jätkab mängimist Saksamaal.

Rosenfeldti uueks koduklubiks on samuti meistriliigas osalev OKE Panthers. Eelmisel hooajal sai Panthersi naiskond 12 klubi hulgast 9. koha, vahendab Eesti Korvpalliliit.

Möödunud hooaega alustas Rosenfeldt Tartu Ülikooli naiskonnas, kus oli üks liidritest. Tema keskmised näitajad meistriliigas olid 17 punkti, 8 lauda ja 5 korvisöötu mängus. 

Jaanuaris siirdus tartlanna Saksamaa meistriliigasse. Seal aitas ta ülipõnevas finaalseerias koduklubi võidule ja tuli kevadel Saksa meistriks. 

OKE Panthers naiskonnaga liitus Rosenfeldt juba 1. augustil, kui toimus esimene ühistreening. Tartlanna esmamuljed olid järgmised: «Esmakordselt karjääri jooksul liitusin võistkonnaga nii varakult. Usun, et see tuleb vaid kasuks uue klubiga kohanemisel. Saan kohe algusest selgeks oma rolli naiskonna juures ning keskenduda sellele, mida minult oodatakse. Võistkonna eesmärgid on võita medal nii karikavõistlustel kui meistrisarjas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles