Infarkti üle elanud Fabrice Muamba mängis taas jalgpalli

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängu ajal südame seiskumise tõttu kokku kukkunud Bolton Wanderersi jalgpallur Fabrice Muamba (paremal) tõenäoliselt enam jalgpalli mängida ei tohi.
Mängu ajal südame seiskumise tõttu kokku kukkunud Bolton Wanderersi jalgpallur Fabrice Muamba (paremal) tõenäoliselt enam jalgpalli mängida ei tohi. Foto: SCANPIX

Märtsis südamerabanduse saanud jalgpallur Fabrice Muamba avaldas CNNile, et mängis mais veidi jalgpalli, vahendab Soccernet.ee.

«Ma olin puhkusel ja viibisin hotellis, kus oli ka mitu jalgpallurit. Hotellitöötajad mängivad tavaliselt külaliste vastu ning ma olin basseini ääres, kui kuulsin, et nad mängisid jalgpalli,» avaldas Muamba detaile oma reisist Dubaisse.

«Ütlesin sõpradele ja Shaunale (Muamba abikaasa - toim.), et ma kavatsen jalgpalli mängida. Ta küsis, et kas ma olen endas kindel ning ma vastasin, et olen ja läksin mängima,» rääkis Muamba.

«Ma nautisin mängu ning osalesin selles umbes 20-25 minutit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles