Maurice Greene panustab Yohan Blake'i peale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurice Greene
Maurice Greene Foto: SCANPIX

Sydney's 100 m jooksu olümpiavõitjaks tulnud Maurice Greene peab Londoni olümpiamängude sprindis favoriidiks Yohan Blake’i.

«Mina paneksin oma raha Yohah Blake peale,»  ütles Greene. «Blake'i tehnika on konkurentidest parem ja see annab talle kõik võimalused võita.»

«Seevastu Boltil on viimasel kahel aastal tehnikaga probleeme olnud ja ta pole nendest üle saanud, seega ei saaks ma temale panustada,» sõnas 38-aastane ameeriklane.

Yohan Blake ja Usain Bolt on kaks suurimat favoriiti 100 m jooksu kuldmedalile. Maailma hooaja edetabelit juhib 9,75 jooksnud Blake, Bolti hooaja parim aeg jääb nooremale konkurendile alla ühe sajandikuga. Kodustel katsevõistlustel suutis Blake oma nimekama konkurendi alistada nii 100 m kui ka 200 m distantsil.

Meeste 100 meetri kvalifikatsioon ja eelringid toimuvad Londonis laupäeval, poolfinaalid ja finaal peetakse pühapäeval. Medalite saatuse otsustav jooks algab Eesti aja järgi kell 22:50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles