Britid domineerivad trekisõidus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste keirinis olümpiavõitjaks tulnud Victoria Pendleton.
Naiste keirinis olümpiavõitjaks tulnud Victoria Pendleton. Foto: SCANPIX

Suurbritannia sportlased on jalgratta trekisõidus võitnud seni välja jagatud neljast kuldmedalist kolm, täna teenisid kuldmedali Victoria Pendleton keirinis ja Ühendkuningriigi meeste koondis võistkondlikus jälitussõidus.

Keirinis teenis kuldmedali Pendleton kahe Aasia sportlase ees – hõbemedali võitis Shuang Guo Hiinast ning pronksmedali teenis Wai Sze Lee Hong Kongist.

Võistkondlikus jälitsussõidus teenisid brittide järel hõbemedali austraallased ja pronksmedali võitis Uus-Meremaa koondis.

Eile võits Suurbritannia koondis trekirajal meeste võistkondliku sprindi. Ainus trekisõidu ala, kus võidurõõmu on tundnud mõne teise riigi sportlased oli naiste võistkondlik sprint, milles võidutses Saksamaa koondis. Selles võistluses jäi Suurbritannia üheksandaks. Hõbeda võitis sellel alal Hiina ja pronksi Austraalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles