Voronova lõpetas oma põhiala 31. kohaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anžela Voronova.
Anžela Voronova. Foto: Liis Treimann

Esimese Eestit esindava sportlasena astus täna Londoni olümpial võistlustulle laskja Anžela Voronova, kes osales oma põhialal 50 meetri väikepüssist laskmisel. Lamades asendist laskmise järel kõrgel 10. kohal olnud Voronova minetas oma finaalivõimalused püstilaskmisel ning lõpetas võistluse 31. kohaga.

VÕISTLUSE KÄIK:

Lamades asendis lasi Voronova esimeses seerias 99 ja teises 98 silma, kokku seega 197 silma, millega jagab enne teist vooru väga head 10. kohta. Liider on venelanna Darja Vdovina 200 silmaga.

Püstiasendis kadusid aga Voronova finaalilootused, kui kolmas seeria tõi vaid 89 silma. Neljandas seerias sai ta küll taas korralikud 96 silma, ent kokku annab see nelja seeria järel 382 silma ja koha võistlejaterivi lõpus.

Kahes viimases seerias lasi Voronoova 97 ja 97 silma, mis andis lõpptulemuseks 576 silma ja 31. koha.

ENNE VÕISTLUST:

Kvalifikatsioon algab kell 11 ja finaalipääsu korral jätkab Voronova võistlust kell 14.45. Tal on kvalifikatsioonis 45 konkurenti, finaali pääseb eelvõistluse kaheksa paremat. Lastakse kolmest asendist - lamades, püsti ja põlvelt - 3x20 lasku, mille sooritamiseks on kokku aega 135 minutit. Finaalis tehakse 10 lasku, iga lasu jaoks on aega 75 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles