Leok oli Tšehhis teises sõidus 6. ja kokkuvõttes 9.

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok Tšehhi etapil
Tanel Leok Tšehhi etapil Foto: Suzuki

Tšehhis Loketis peetud motokrossi MM-etapil oli Tanel Leok teises sõidus kuues ja etapi kokkuvõttes üheksas.

Tänases esimeses võistlussõidus oli Leok (Suzuki) 12. Sõidu võitnud Antonio Cairolile (KTM) kaotas ta 50,872 sekundit. Sõidus sai teise koha Cristophe Pourcel (Kawasaki) ja kolmas oli Maximilian Nagl (KTM).

Teine sõit õnnestus Eestlasel paremini – ruudulise lipu alt sõitis Eesti Ekspressi hüüdnimi kandev Leok läbi kuuendal kohal, taaskord esimesena lõpetanud Cairolile kaotas ta 11,501 sekundiga. Sõidus sai teise koha Leoki meeskonnakaaslane Clement Desalle ja kolmas oli Pourcel.

Etapi kokkuvõttes oli Leok 24 teenitud punktiga 9. Etapi võitis täisedu ehk 50 punktiga Cairoli. Neli etappi enne hooaja lõppu hoiab Leok MMi üldarvestuses 277 punktiga kaheksandat kohta. Tšehhi etapiga kasvatas Cairoli üldarvestuses oma eduseisu Clement Desalle ees 30 punktile.

MX2 klassis võistelnud Priit Rätsep (KTM) oli esimeses sõidus 19. ja katkestas teise sõidu pärast kolmandat ringi. Etapi kokkuvõttes sai Rätsep esimesest sõidust teenitud kahe punktiga 23. koha. Hooaja arvestuses on Rätsep 28 punktiga 27. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles