Mario Gomez läheb operatsioonilauale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez
Mario Gomez Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni ja Saksamaa koondise ründaja Mario Gomez sai hooaja eelses sõprusmängus vigastada ning peab minema operatsioonile.

27-aastane Gomez vigastas oma hüppeliigest Liga Total! karikaturniiri poolfinaalis Bremeni Werderi vastu. Eelmisel hooajal Saksamaa kõrgliigas 26 väravat löönud ründaja vahetati välja poolajapausil.

«Temaga on halvasti. Ta vajab operatsiooni ja me ei tea, kui kauaks ta platsilt eemale peab jääma,» kommenteeris olukorda Bayerni uus spordidirektor Matthias Sammer.

Kui Gomez peaks hooaja alguse vahele jätma, leevendab olukorra problemaatilisust fakt, et klubi hankis endale suvise üleminekuakna jooksul kaks ründajat - horvaadi Mario Mandžukitci ja peruulase Claudio Pizarro.

Juba enne olid Müncheni klubi vigastatute nimekirjas hea hooaja teinud austerlane David Alaba ning brasiillasest äärekaitsja Rafinha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles