Vassiljev ja Amkar kaotasid Samuel Eto'o koduklubile

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallur Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar alistus Venemaa kõrgliiga kolmandas mänguvoorus võõrsil tulemusega 1:0 Mahhatškala Anžile.

Võõrustajate ainsa väravaga sai 72. minutil hakkama Georgi Gabulov. Amkari meeskonna põhikoosseisus alustanud Vassiljev tegi kaasa kõik 90 mänguminutit, vahendab Soccernet.

Kolmest mängust ühe võidu ehk kolm punkti teeninud Amkar on liigatabelis esialgu tagasihoidlikul 13. kohal, kuid ei tasu unustada, et mängitud on seni vaid Venemaa raskekaallastega - Peterburi Zeniidi, Moskva CSKA ja Anžiga. Amkarile kaotanud CSKA asub tabelis sealjuures 16 meeskonna konkurentsis alles 14. kohal, olles sarnaselt Vassiljevi klubiga kogunud kolm silma.

Anži klubi on kuulsust kogunud selle poolest, et on soetanud mitmeid väga nimekaid mängijaid - nende koosseisu kuulub endale FC Barcelonas mänginud Samuel Eto ning Inglismaa kõrgliigas endale nime teinud Christopher Samba ja Juri Žirkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles