Egle Eller-Nabi: ootasin muidugi medalit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi
Egle Eller-Nabi Foto: Mihkel Maripuu

Kui Heiki Nabi teeb täna mehetegusid Londoni olümpiamängudel, siis tema abikaasa Egle Eller-Nabi ja nende väike tütar elavad võistlusele kaasa kodus teleri vahendusel.

«Kuna meie tütar on alles väike, siis me ei hakanud Londonisse melu keskele sõitma ja otsustasime, et elame võistlusele kaasa teleri vahendusel,» rääkis Eller-Nabi.

Kui Eestis seati enne olümpiat medalilootuseid eelkõige Gerd Kanteri, Nikolai Novosjolovi, Deniss Karpaki ja paarisaerulise neljapaadi õlgadele, siis Heiki Nabi võimalustest väga kõva häälega ei räägitud.

«Ikka ma usun oma abikaasasse ning alateadlikult ootasin ikka medalit. Ta oli juba olümpia eel rahulik ja enesekindel ning ta on seal võistlemisest unistanud ja selleks palju valmistunud. Tundus, et olümpiapääsme kindlustamisega läks tal ka suurem pinge pealt ära,» lisas Eller-Nabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles