Powell ei jookse Jamaika teatemeeskonnas ja lõpetab hooaja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asafa Powelli hooaeg sai valusal moel läbi.
Asafa Powelli hooaeg sai valusal moel läbi. Foto: SCANPIX

Eilses meeste 100 meetri jooksu finaalis kubemelihast vigastanud ja viimase kohaga lõpetanud jamaikalane Asafa Powell teatas, et tema hooaeg on lõppenud.

Täna tehtud ultraheliuuring näitas, et vigastus on tõsine ja Powell ei saa seega jamaikalasi 4x100 meetri teatejooksus aidata.

«Tegime täna ultraheliuuringu ja õhtupoole teeme ka magnetresonantsuuringu ehk MRI, kuid juba esimene näitas, et lihased on uuesti viga saanud ja lisaks on ühes teises piirkonnas uuesti välja löönud vana vigastus,» lausus Powelli agent Paul Doyle väljaandele The Gleaner. Powell nõudis ka, et MRI tehtaks tema seljale, kuna seal tekkisid pärast eilset finaali krambid.

«Praeguses seisus ei usu ma hästi, et Asafa tänavu veel võistleb, aga peame esmalt peatreeneri Stpehen Francisega nõu pidama. Teatejooksud on tal kahjuks joostud ja ilmselt tuleb ikkagi siinkohal ka hooajale punkt panna,» lõpetas Doyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles