Vladimir Putin investeerib Milani?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Itaalia endine peaminister ja ärimees Silvio Berlusconi viibis Venemaal ja kohtus president Vladimir Putiniga, kuid väidetavalt räägiti poliitika asemel jalgpallist.

Itaalia suurklubi AC Milan pidi hiljuti võlgade katteks Zlatan Ibrahimovici ja Thiago Silva müüma ning vajab Euroopa tippude tempos püsimiseks rohkem raha, vahendab Soccernet.ee.

Seejärel avaldas Berlusconi, et Milan on välismaa investorite jaoks avatud ning Itaalia meedia andmeil on ta juba tegelemas sellega, et Milani kohvreid täiendada.

Just sel eesmärgil kohtus Silvio Berlusconi oma sõbra Vladimir Putiniga, kes on varem klubisse investeerimisest huvitatud olnud, vahendab Football-Italia.net.

Putin investeeriks Milani läbi Venemaa valituse kontrolli all oleva Gazpromi, kes on end varem jalgpalliga üsna tugevalt sidunud, olles peasponsor nii Schalkele, Peterburi Zeniidile kui ka Belgradi Crvena Zvezdale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles