Zopp langes Torontos avaringis ega mängi Murray vastu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: SCANPIX

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp (ATP 82.) langes Torontos peetaval 2,45 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril põhiturniiri avaringis ning kaotas võimaluse mängida meesüksikmängus olümpiavõitjaks tulnud Andy Murray’ga (ATP 4.).

Zopp pidi avaringis tunnistama itaallasele Flavio Cipolla (ATP 97.) kindlat 6:1, 6:2 paremust. Zoppil oli mängu jooksul kasutada küll kuus murdepalli vastase viie vastu, kuid vastane kasutas oma võimalustest ära neli, aga Zopp mitte ühtegi. Zoppi esimese servi õnnestumisprotsent oli 58 vastase 86 vastu.

Cipolla kohtub põhiturniiri teise ringi mängus Londoni olümpiamängudel meesüksikmängus kuldmedali ja segapaarismängus hõbemedali võitnud Suurbritannia tennisisti Andy Murray'ga.

Enne kaotust Itaalia tennisistile võitis Zopp kaks kvalifikatsiooniturniiri mängu ja teenis Toronto turniiriga 25 edetabelipunkti ja tõusis sellega virtuaalses edetabelis 76. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles