Soome meedia: isegi eestlased naeravad meie ebaedu üle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome maadleja Rami Antero Hietaniemi eile saadud põlvevigastus oli soomlastele Londoni olümpial järjekordseks tagasilöögiks. Seni on põhjanaabritel olümpial medaliarve avamata.
Soome maadleja Rami Antero Hietaniemi eile saadud põlvevigastus oli soomlastele Londoni olümpial järjekordseks tagasilöögiks. Seni on põhjanaabritel olümpial medaliarve avamata. Foto: SCANPIX

Soome meedia kirjutab, et isegi eestlased ilguvad põhjanaabrite ebaedu üle Londoni olümpiamängudel.

Põhjuse meie üle naermiseks said eestlased eile, kui kreeka-rooma maadleja Heiki Nabi võitis Eesti esimese medali, kirjutab Iltasanomat.

Iltasanomat vihjab Õhtulehe olümpiablogi postitusele, mille pealkirjaks on «Hei, soomlased, mitu medalit teil on?» Ajakirjanik kirjutab seal, kuidas ta Soome kolleegidelt uuris, kuidas on lood nende medalilootustega.

Soomel on seni olümpial medaliarve avamata ja põhjanaabrite meedia on oma koondist armutult olümpiaturistideks nimetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles