Idowu jäi kolmikhüppe finaalist välja, parim oli Taylor

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phillips Idowu
Phillips Idowu Foto: SCANPIX

Londoni olümpiastaadionil peeti täna hommikul meeste kaugushüppe kvalifikatsioonivõistlus, kus parimat tulemust näitas ameeriklane Christian Taylor, Pekingis hõbemedali võitnud Phillips Idowu jäi 12 parima hulgast välja.

Euroopa- ja maailmameister Idowu leppis kolmandal katsel hüpatud tulemusega 16.53, mis andis talle kokkuvõttes 14. koha. Esimesel katsel hüppas Suurbritannia esindaja 16.47 ja teise katse astus ta üle. Maailma edetabelit juhtiv Taylor hüppas esimesel katsel 17.21, mis oli piisav edasipääsu kindlustamiseks.

Lõppvõistlusele viis tulemus 16.62. Helsingis Euroopa meistriks tulnud Fabrizio Donato pääses edasi kaheksanda tulemusega. Finaali pääses ka 10. koha saanud advokaadi haridusega Haiti esindaja Samyr Laine, kes on pälvinud tähelepanu heategevusega tegelemisega ja faktiga, et oli Harvardi ülikoolis Mark Zuckerbergi toakaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles