Liina Kanter: kogu võistlus oli üks suur emotsioon

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri abikaasa Liina Kanter.
Gerd Kanteri abikaasa Liina Kanter. Foto: Liis Treimann

Kettaheitja Gerd Kanter võitis Londoni olümpiamängudel oma hooaja parima tulemusega pronksmedali, heites viiendal katsel 68.03.

 

«Kogu võistlus oli üks suur emotsioon ja kui päris aus olla, siis seda ma siia tulingi saama – vägevat emotsiooni,» rääkis Kanteri abikaasa Liina. «Tulin olümpiale kindla eesmärgiga – loota, et Gerd teeb oma parima ja mitte muretseda ette. Seda on päris raske teha, aga mul on hea meel, et mul õnnestus mitte muretsemine ja võistluse lõpuni ära oodata, mitte vahepeal alla anda ja usku kaotada. Gerd on seda väärt, et temasse uskuda, ta on ennast juba piisavalt tõestanud.»

Liina Kanteri sõnul oligi abikaasa seadnud endale eesmärgiks heita oma hooaja tippmark ning ta rõõmustas, et mehel see õnnestus.

«Ma ei tea, millised pinged tal peal on, aga nii, nagu mina olen nende aastatega tema võistlustega arenenud, on tema samamoodi inimesena arenenud ja suudab suurepäraselt oma pingetega toime tulla,» lausus Liina Kanter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles