Lätlased peavad suu kullast puhtaks pühkima

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Smedins (paremal) ja Martins Plavins
Janis Smedins (paremal) ja Martins Plavins Foto: SCANPIX

Lätlaste rannavõrkpallipaar  pidi Londoni olümpiamängude poolfinaalis tunnistama Brasiilia paari Alison Cerutti-Emanuel Rego 21:15, 22:20 paremust ega suutnud lätlastele nende olümpiamängude esimest medalit tuua.

Esimeses geimis kulges mäng võrdselt seisuni 7:6 brasiillaste poolt vaadates. Siis suutis Lõuna-Ameerika paar teenida neli punkti järjest. Pärast timeouti mäng võrdustus, kuid brasiillaste mõnepunktine eduseis püsis ja lõpus suutsid nad oma eduseisu veelgi kasvatada.

Kogu teise geimi olid lätlased mõne punktiga taga, seisul 10:10 suudeti geim viigistada, kuid sellelt seisult suutis Brasiilia paar võtta viis punkti järjest. Lätlased suutsid mängu veel 19:19 seisul viigistada, aga otsustavate punktide mängimise juures olid Cerutti-Rego kindlamad ja kindlustasid koha finaalis.

Lätlased peavad leppima kohaga pronksimängus. Nende vastaseks tuhmimat karva medali saatuse otsustavas mängus on Saksamaa paar Reinder Nummerdor-Rich Schuil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles