USA sprinter ammutab tipptulemuste püüdmisel jõudu Jumalast ja piiblist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allyson Felix leiab jooksurajal tuge usust.
Allyson Felix leiab jooksurajal tuge usust. Foto: SCANPIX

Londoni olümpial võistlev sprinter Allyson Felix pole oma elu suurimat unistust veel teostada suutnud, ent loodab usule toetudes eesmärgini jõuda.

Pekingi olümpial sai 26-aastane jooksja 4x400 meetri teatejooksus USA teatenaiskonnaga küll kulla, ent individuaalne olümpiakuld on puudu. Nii 2004. aastal Ateenas kui 2008. aastal Pekingis tuli ta 200 meetri jooksus hõbedale. Lisaks on ta mitmekordne maailmameister nii teate- kui individuaalarvestuses.

Londonis on end kristlaseks pidaval Felixil uus võimalus oma eesmärk täita. «Saan usust palju inspiratsiooni. Jumal on andnud mulle ande ja ma pean selle ära kasutama,» vahendab Iltalehti ameeriklanna sõnu. «Kõige tähtsam ei ole tegelikult võitmine, vaid elus oma koha leidmine. Olen kasvanud kristlikus peres, loen siiani tihti piiblit ja käin võimaluse korral igal pühapäeval kirikus,» lisas Felix.

«Ma pole kunagi Jumalas kahelnud. See võib olla mõnele raskesti mõistetav, ent olen elanud õnnistatud elu ja olen alati Tema lähedalolu tunnetanud,» rääkis Felix. «Olen õppinud, et alati teab Jumal kõige paremini, kuidas on kõige õigem toimida. Juhindun sellest ning usun, et saavutan »

Naiste 200 meetri finaal peetakse Londonis juba täna õhtul Eesti aja järgi kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles