Eesti korvpallikoondis kaotas Valgevenele lisaajal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis kodusel Nelja Rahvuse Karikaturniiril Gruusia vastu. Pildil Reinar Hallik (vasakul) ja Siim-Sander Vene (paremal).
Eesti koondis kodusel Nelja Rahvuse Karikaturniiril Gruusia vastu. Pildil Reinar Hallik (vasakul) ja Siim-Sander Vene (paremal). Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti korvpalli rahvusmeeskond kohtus täna Gruusias toimuva turniiri raames Valgevenega ja pärast lisaaega tuli vastu võtta 84:92 kaotus.

Avaveerandi võitis 19:17 Valgevene, ent teise veerandaja järel olid eduseisus eestlased, juhtides poolajavileks 45:34. Pärast kolmandat veerandaega oli Eesti eduseisus 56:53 ja neljanda veerandaja lõpuks olid tablool viiginumbrid 78:78. Seega läks võitja selgitamiseks tarvis lisaaega. Lisaajal eestlaste jõud rauges ja vastu tuli võtta 84:92 kaotus.

Mängu eel:

Mäng algab Eesti aja järgi kell 15.30, Postimees toob lugejani veerandaegade tulemused.

Eile tuli eestlastel tunnistada 71:84 allajäämist Gruusiale, päev varem kaotati 49:60 Ukrainale.

Tänane mäng on Eesti koondise viimane kontrollkohtumine enne 15. augustil algavat EM-valikturniiri, kus esimesena minnakse kodus vastamisi Slovakkiaga.

Eesti kuni 18-aastaste noormeeste koondis alustab Bosnia ja Hertsegoviinas Sarajevos Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiri, kus avamängus minnakse kell 19.00 vastamisi Austriaga. Lisaks on eestlastega samas alagrupis Slovakkia, Luksemburg ja Tšehhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles