Pisarais Lolo Jones: ärge võrrelge mind Kurnikovaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lolo Jones USA filmiauhinna ESPY galaõhtul.
Lolo Jones USA filmiauhinna ESPY galaõhtul. Foto: SCANPIX

USA tõkkesprinter Lolo Jones sattus Londoni olümpiamängudel pidevalt negatiivse meediatähelepanu alla.

Kõigepealt sattus ta Twitteri-skandaali. «USA meeste vibulaskemeeskond kaotas kulla Itaaliale, aga sellest pole midagi, me oleme siiski ameeriklased…millal tulistamise võistlus toimub?» kirjutas tõkkejooksja Twitteris. Postitus sai mitmeid pahaseid kommentaare, sest paljud inimesed leidsid, et hiljuti Colorados toimunud kinotulistamise tõttu oli säärane avaldus kohatu.

Seejärel võrdles USA ajaleht The New York Times Jonesi tennisekaunitari Anna Kurnikovaga, kelle sportlikud saavutused jäid tema mänguvälistele tegemistele alla. Ajalehe sõnul on ka Jones suure meediatähelepanu pälvinud mitte oma sportlike saavutuste, vaid hea väljanägemise ning turundustöö tulemusena.

Sportlane sellega nõus ei ole. «Meedia peaks oma sportlasi toetama, mitte enne tähtsat võistlust selliseid rumalusi kirjutama. Olen neli aastat rasket tööd tehes olümpiaks valmistunud,» rääkis Jones pisarsilmi NBC saates.

«Nad ei teinud isegi taustauuringuid, kui mind kergejõustiku Anna Kurnikovaks nimetasid. Ma olen USA rekordiomanik nii sise- kui välistingimustes ja kahekordne sisemaailmameister,» lisas Londonis neljandaks jäänud sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles