PSG napsas Manchester Unitedi nina alt Brasiilia talendi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucas Moura Brasiilia koondise särgis.
Lucas Moura Brasiilia koondise särgis. Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubi Paris Saint-Germain teatas, et jaanuaris liitub meeskonnaga 19-aastane Brasiilia jalgpallur Lucas Moura. Suve jooksul oli noort brasiillast pidevalt seostatud Manchester Unitediga, kuid Pariisi meeskonna pakutud 45 miljonit eurot oli Manchesteri klubi jaoks ületamatu.

Lucas küsis nõu Pariisis mängivalt kaasmaalaselt Thiago Silvalt ning sai positiivset vastukaja. «Thiago Silva ja Leonardo (PSG spordidirektor) rääkisid mulle klubi kohta ainult head,» vahendab ESPN brasiillase sõnu. «Tean, et neil on suurepärane projekt ning meeskonna struktuur on fantastiline, lisaks on meeskonnas palju häid mängijaid,» rääkis Lucas.

Brasiilia koondislane liitub PSGga jaanuaris, sest soovib enne seda võita Sau Pauloga Brasiilia meistritiitli. Lucas sõlmis Prantsusmaa meeskonnaga nelja aasta pikkuse lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles