Puri ja Purje koduklubi sai Türgis sauna ning langes Euroopa Liigast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondislaste Sander Puri ja Ats Purje koduklubi Kuopio Palloseura kaotas Euroopa Liiga kolmanda eelringi korduskohtumises võõrsil Türgis suurelt 0:6 Bursasporile ja langes edasisest konkurentsist.

KuPS oli kodumängus saanud 1:0 võidu, ent teises kohtumises pääses Bursaspor juba poolajaks 3:0 eduseisu ega jätnud Soome klubile enam võimalust. Ats Purje alustas mängu algkoosseisus, Sander Puri vahetati väljakule 41. minutil.

Enar Jäägeri ja Sander Posti tööandja Aalesund jäi korduskohtumises Nicosia APOELile alla 0:1 ja kokkuvõttes 1:3. Algkoosseisu kuulunud Jääger mängis terve mängu, Post pääses väljakule teise poolaja alguses.

Marko Meeritsa koduklubi Arnhemi Vitesse jäi kahe mängu kokkuvõttes 0:4 alla Venemaa klubile Mahhatškala Anži. Eilses 2:0 skooriga lõppenud kordusmängus tegi mõlemal puhul skoori Samuel Eto'o, Meerits Vitesse'i koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles