Felix: meie maailmarekord oli kombinatsioon tööst ja mugavusest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA teatenaiskond. Vasakult paremale: Tianna Madison, Carmelita Jeter, Bianca Knight ja Allyson Felix
USA teatenaiskond. Vasakult paremale: Tianna Madison, Carmelita Jeter, Bianca Knight ja Allyson Felix Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängude kergejõustikuvõistluse teise maailmarekordi püstitanud USA naiste 4x100 m teatejooksu võistkonna liige Allyson Felix usub, et eilses tulemuses on suur osa võistkonna sisekliimal ja koostööl.

«Ma arvan, et see (maailmarekord – toim) oli kombinatsioon harjutamisest ja sellest, et me sobisime kokku ja tunneme end koostöös tehes mugavalt. Muidugi on ka kiirus tähtis, kõigil on käsil suurepärane hooaeg,» sõnas Londonis 200 m individuaalse kuldmedali võitnud Felix.

«See on kergendus, see on rõõm, see on kõike. Ma pole seda meeskonda endid nii mugavalt ja pingevabalt tundmas näinud. Me naersime ja naeratasime, see pole kunagi varem nii olnud,» lisas kaheksakordne maailmameister.

USA ankrunaine Carmelita Jetter oli kõikide naiste esituse ja muidugi ka lõpptulemusega väga rahul. «Tunne on suurepärane. Kõik jooksid hea vahetuse ja me püsisime tipus ning teenisime selle eest kuldmedali ja maailmarekordi,» ütles 32-aastane sprinter pärast jooksu.

USA teatenaiskond koosseisus Tianna Madison, Allyson Felix, Bianca Knight ja Carmelita Jeter püstitas eile õhtul uueks maailmarekordiks aja 40,82. 1985. aastast Ida-Saksamaa naiste nimele kuulunud maailmarekord 41,37 langes enam kui poole sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles