Eesti meistriks poolmaratonis tuli Viljar Vallimäe

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Vallimäe.
Viljar Vallimäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Narva Energiajooksu raames peetud Eesti meistrivõistlustel poolmaratonis finišeeris meeste arvestuses esimesena isikliku rekordi püstitanud Viljar Vallimäe ajaga 1:04.59.

Meistrivõistluste hõbe läks Ilja Nikolajevile (1:08.51), keda edestasid Venemaa esindajad Aleksei Sokolov (1:07.39) ja Juri Vinogradov (1:08.38). Eesti meistrivõistluste pronksi jooksis välja Kaupo Sasmin ajaga 1:09.21.

Naistest tuli Eesti meistriks Jekaterina Patjuk ajaga 1:17.33. Teda edestas Venemaa esindaja Natalia Sokolova (1:13.58), meistrivõistluste hõbe läks Leila Luigele (1:17.49), kolmanda koha saavutas Evelin Talts (1:19.38).

Tänavuse Eesti poolmaratoni meistri Viljar Vallimäe sõnul oli tulemus loodetust isegi mõnevõrra parem.  «Plaan oli joosta 1:05 lähedale, ent jooksin isegi pisut kiiremini. Jooksu muutis raskeks rada ning see, et juba teisest kilomeetrist ei olnud kedagi, kes oleks aidanud mul tempot hoida. Sellest hoolimata oli jooks väga mõnus,» sõnas Vallimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles