Naiste 4x400 m võistlust valitses USA, Felixile kolmas kuldmedal

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US' Francena Mccorory, US' Allyson Felix, US' Sanya Richards-Ross and US' Deedee Trotter celebrate after winning the women's 4X400 relay final at the athletics event of the London 2012 Olympic Games on August 11, 2012 in London.  AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
US' Francena Mccorory, US' Allyson Felix, US' Sanya Richards-Ross and US' Deedee Trotter celebrate after winning the women's 4X400 relay final at the athletics event of the London 2012 Olympic Games on August 11, 2012 in London. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Foto: OLIVIER MORIN/AFP

Londoni olümpiamängude naiste 4x400 m teatejooksu võitis omas tempos jooksnud USA naiskond ajaga 3.16,87. 

Maailma läbi aegade neljanda tulemuse jooksnud USA võistles täna koosseisus Allyson Felix, Sanya Richards-Ross, DeeDee Trotter, Francena McCory. Felixile oli see juba kolmandaks kuldmedaliks Londoni olümpiamängudel. Eile triumfeeris ta koos USA naiskonnaga 4x100 m teatejooksus ja individuaalselt tuli ta 200 m olümpiavõitjaks.

Võitjatest üle kolme ja poole sekundi hiljem finišeerinud Venemaa võitis hõbemedali ajaga 3.20,25. Pronksmedalid teenisid Jamaica naised, kes jooksid tulemuse 3.20,95.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles