Sprindikuningas Bolt: meil jäi veel varu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt (paremal) koos teiseks jäänud USA võistkonna jooksja Tyson Gayga.
Usain Bolt (paremal) koos teiseks jäänud USA võistkonna jooksja Tyson Gayga. Foto: Liis Treimann

Londoni olümpiastaadionil toimuvatele võistlustele uue maailmarekordiga väärika punkti pannud Jamaica 4x100 m teatejooksumeeskonna ankrumees Usain Bolt usub, et lagi pole veel käes.

«Alati on tore lõpetada hea tulemusega. See on suurepärane tunne. Oli suurepärane olümpia ja ma olen õnnelik,» vahendab Bolti sõnu BBC.

«Oleksime minu arvates võinud kiiremini joosta, aga ju siis jätsime veel parandamisruumi,» sõnas oma kuuenda olümpiakulla võitnud sprinter.

Järgmiste suveolümpiamängude kohta Bolt lubadusi jagada ei soovinud. Maailma kiireim mees pole oma kolme võidu teistkordses kaitsmises sugugi kindel. «See saab olema raske, sest Yohan Blake areneb ja jookseb juba praegu väga hästi ning ma olen kindel, et selleks ajaks on esile kerkinud teisigi noori sprintereid,» kommenteeris Bolt väljavaateid tulevikule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles