Pettunud Thorkildsen tujutses kodumaise telereporteriga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Thorkildsenil ei õnnestunud kolmandat järjestikust olümpiavõitu saada.
Andreas Thorkildsenil ei õnnestunud kolmandat järjestikust olümpiavõitu saada. Foto: SCANPIX

Ateena ja Pekingi olümpialt odaviskekullaga lahkunud norralane Andreas Thorkildsen, kes pidi Londonis leppima alles kuuenda kohaga, elas oma pahameele välja intervjuus kodumaisele telekanalile TV2.

Parimal katsel vaid 82.63 visanud Thorkildsen leidis, et kogu võistluse tase jättis kõvasti soovida. «See oli s*tt. Kõik oleksid nagu üheskoos otsustanud kehvasti visata,» lajatas ta vahetult pärast staadionilt naasmist reporterite ette astudes. «Ütleksin, et tegu oli ühise läbikukkumisega. Väga imelik võistlus ja vaevalt ma oma elus enam kunagi teist sellist näen,» lisas ta.

Ajalehele VG sõnas Thorkildsen, et kaalub koguni hooaja enneaegset lõpetamist. «Olen väga pettunud. Ehk peaksin tõesti oda selleks hooajaks nurka panema ja hakkama järgmiseks hooajaks valmistuma. Tehniliselt nii valesti viskamine on juba lausa ohtlik,» lausus ta.

Lõplikult läks norralasel aga kops üle maksa siis, kui TV2 reporter küsis, kas ta mõtleb ka nelja aasta pärast toimuvatele Rio mängudele. «No nüüd küll aitab,» nähvas Thorkildsen ja kõndis minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles