Varahommikuni pidutsenud Bolt ja Blake lahkusid peolt koos blondi naisterahvaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yohan Blake (vasakul) ja Usain Bolt.
Yohan Blake (vasakul) ja Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Eile Londoni olümpiamängudel kolmanda kuldmedali võitnud Jamaika sprinter Usain Bolt asus seejärel hoogsalt pidutsema ning koos võistkonnakaaslase Yohan Blake’iga pidutseti Londoni kesklinnas kuni kella kuueni hommikul.

Hommikul kell kuus asusid Bolt ja Blake taksoga teekonda olümpiaküla poole ning koos nendega oli taksos koha sisse võtnud ka üks blond naisterahvas.

Pärast eilset võistlust uuriti ka Bolti käest, et mida ta soovib teha kümne aasta pärast. «Loodetavasti saan lihtsalt kuskil rahulikult aega veeta. Tahan lihtsalt lõõgastuda ja võib olla võiks mul olla paar äri. Tegelikult olen ma laisk inimene, kellele meeldib lõõgastuda,» rääkis Bolt.

Mis saab aga nelja aasta pärast toimuvatest Rio de Janeiro olümpiamängudest. «Yohan jookseb siis kindlasti kiiresti ja tõenäoliselt on selleks hetkeks välja tulnud palju noori ja kiireid mehi,» arvas Bolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles