Manchester City tegi esimese ostu ja kaotas kuuks ajaks kaitsja

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
City värske täiendus Jack Rodwell Evertoni särgis
City värske täiendus Jack Rodwell Evertoni särgis Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Inglismaa jalgpallimeistriks tulnud Manchester City leerist tuli täna kaks uudist – Evertoniga jõuti kokkuleppele Jack Rodwelli ostmise osas, kuid olümpiamängudel osalenud äärekaitsja Micah Richards peab kuu aega vigastuse tõttu platsilt eemal olema.

Seni City liigarivaali Evertoni ridades pallinud keskväljamängija Jack Rodwell läbis City juures juba meditsiinilise ülevaatuse ja väidetavalt on klubid leppinud ülemineku hinnaks kokku 15 miljonit naela ehk umbes 19 miljonit eurot, vahendab The Mirror.

City peatreener Roberto Mancini sõnas, et see üleminek on tehtud tulevikku silmas pidades ning et klubil on plaanis teha suvel veel täiendusi.

Halvema uudisena tuli teade, et äärekaitsja Micah Richards sai olümpiamängude jalgpalliturniiril vigastada ja peab hooaja esimesi mänge tribüünilt jälgima. Richards vigastas ennast kaotusmängus Lõuna-Korea vastu.

«Tal on probleem hüppeliigesega. See võib päris tõsine olla ja ta võib kuuks ajaks eemale jääda,» kommenteeris tema olukorda Mancini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles