Pettunud Manchester City kaitsja viskas teenitud medali fännidele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolo Toure
Kolo Toure Foto: SCANPIX

Eilses Community Shieldi mängus Chelsea alistanud ja karikavõitjateks kroonitud Manchester City jalgpalliklubi kaitsja Kolo Toure oli pingil istumisest nii pettunud, et viskas teenitud medali fännidele.

31-aastane Elevandiluuranniku päritolu kaitsja alustas mängu varumeeste pingilt ja jäi sinna mängu lõpuni. Pärast lõpuvilet vahetas ta peatreener Roberto Manciniga vihaseid repliike ja viskas kuldse medali fännide hulka, vahendab Mirror.

Mancini otsustas algkoosseisu valides Montenegro kaitsja Stefan Savici kasuks ega saatnud Yaya Toure venda platsile ka Savici väljavahetamise järel.

Kolo Tourel pole suure tõenäolsusega Manchester City koosseisus enam kohta, kuid klubil on talle ostja leidmisega probleeme, kuna praegu teenib kaitsja 120 000 naela ehk umbes 150 000 eurot nädalas. Eelmisel hooajal osales ta vaid 19 City mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles