Eesti parim pokkerimängija: viimase 120 000 käega olen kaotanud 32 000 dollarit

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu

2011. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Olympic-Online profitiimi liiget Raigo Aasmaad kummitab viimasel ajal väga halb kaardijooks ning kokku kaotanud sellel perioodil 32 000 dollarit.

Eelmisel aastal saavutas Raigo kolmanda koha EPT Tallinn põhiturniiril, teenides sellega 110 000 eurot auhinnaraha. Sama aasta lõpus võitis ta GSOP Live Praha etapi, mis oli väärt 80 000 eurot. Lisaks headele live mängude tulemustele saatis Raigot edu ka netipokkeris, kus ta mängis eelkõige Pot Limit Omaha rahalaudu ja seda kuni panusteni 5 või 10 dollarit, vahendab lehekülg Pokkeriprod.

Aasta esimeste kuudega oli tulemuseks kopsakad 50 000 dollarit. Kahjuks saabusid tumedad pilved ja võidulaine asendus kaotusega, mis on viimase paari kuuga söönud ära väga suure osa algsest kasumist.

«Online mängudega on aasta veel plussis. Umbes 15 000 dollarit. Kuid kui samamoodi edasi läheb, siis jaanuariks tuleb vist miinus,» kirjutab Raigo oma pokkeriblogis. «Viimase 120 000 käega olen kaotanud umbes 32 000 dollarit ehk 78 buy-ini,» lisab ta.

Edasiste kaotuste ja riskide vähendamiseks ning mängu- ja enesekindluse leidmiseks, lubas Raigo loobuda 2 või 4 dollariste ja kõrgemate panustega mängudest.

Lõpetuseks kirjutab ta, et elukutselise pokkerimängija elu ei ole kerge ja seda ametit ta ei soovita kellelegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles