U18 koondis kaotas alagrupi võitja otsustanud mängu 25 punktiga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti U18 vanuseklassi korvpallikoondis kaotas Bosnia ja Hetsegoviinas jätkuvatel Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiri otsustavas alagrupimängus 70:95 Tšehhile.

Tšehhi tegi vahe sisse juba esimesel veerandajal, mille tšehhid võitsid 28:17. Teise veerandajaga kasvatasid vastased vahet veel 10 punkti võrra ja poolajale mindi seisul 35:56.

Teisel poolajal eestlased mängu käiku muutust tuua ei suutnud, vastased võitsid napilt nii kolmanda kui ka neljanda veerandaja. Lõpuvileks särasid tablool Tšehhi 95:70 võidunumbrid.

Üleplatsimees oli Karel Ausprunk 22 punkti ja kuue lauapalliga. Teda toetasid Radovan Kouril 17 ja Petr Herman 13 punktiga. Eesti poolelt oli kõige tulemuslikum 19 punkti visanud ja seitse lauapalli võtnud Martin Jurtom.

Tšehhid paistsid silma väga hea visketabamusega – vastased tabasid viskeid väljakult 58,9% täpsusega eestlaste 47,4% vastu. Ka lauavõitluses jäid Tšehhi koondislased numbritega 23:32 peale.

Enne tänast mängu oli Eesti koondis kõik kolm mängu võitnud ja seega saavutati alagrupi täiseduga võitnud Tšehhi järel kolme võidu ja ühe kaotusega teine koht ning kindlustati sellega edasipääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles