Sportlaskarjääri lõpetanud Pendleton: nüüd saan riietuda nagu naine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste keirinis olümpiavõitjaks tulnud Victoria Pendleton.
Naiste keirinis olümpiavõitjaks tulnud Victoria Pendleton. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel naiste trekisõidus kaks medalit võitnud britt Victoria Pendleton otsustas edukale sportlaskarjäärile joone alla tõmmata.

«Ootan väga, et saaksin naiselikumalt riietuma hakata,» rääkis Pendleton The Sunile. «Ma pole kõrgete kontsadega kingi saanud kanda väga kaua aega. Seni pidin iga päev kandma meeste trekiriietust.»

«Samuti tahaksin kokanduse kursustele minna,» lisas 31-aastane naine.

Lisaks plaanib Pendleton abielluda oma kauaaegse elukaaslasest treeneriga. «Seni oleme kodus peamiselt rääkinud minu sportlikest saavutustest ja treenimisest ning raske oli piiri tõmmata, kus lõpeb töö ja algab eraelu. Nüüd saame lõpuks selle sportlase-treeneri suhte lõpetada ja normaalset elu alustada.»

Mitmetelt tiitlivõistlustelt medaleid toonud Pendleton lisas, et soovis tegelikult karjäärile joone alla tõmmata pärast Pekingi olümpiat. «Olin valmis pärast edukat esinemist neli aastat tagasi spordiga lõpetama, ent tahtsin väga kodustel mängudel osaleda. Seepärast pingutasin veel neli aastat,» rääkis Pendleton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles