Usain Bolt jätkab Londonis pidutsemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Londonis filmi The Expendables 2 pidulikul esilinastusel.
Usain Bolt Londonis filmi The Expendables 2 pidulikul esilinastusel. Foto: SCANPIX

Londoni mängudelt kolm kuldmedalit võitnud Jamaica sprinter Usain Bolt naudib jätkuvalt olümpialinna ööelu ega kavatsegi niipea kodumaale naasta.

Viimati käis Bolt staaridest kubiseva filmi The Expendables 2 esilinastusel, kohtudes teiste seas ka briti näitleja Jason Stathamiga. Punasel vaibal nalja visanud mehed siirdusid seejärel koos kinosaali ning arvestades, et näiteks tennisetähel Novak Djokovicil on uues filmis väike roll, ei ole võimatu, et ka Bolt kunagi suurele ekraanile pääseb.

Kui enamik 10 820 sportlasest on juba Londonist lahkunud, siis maailma kiireimal mehel pole seekord kuskile kiiret. Pühapäeva õhtul tähistas Bolt mängude lõppemist plaadikeerutamisega Puma Yardi klubis ning jätkas seejärel pdiutsemist koos Jamaica koondisega West Endil asuvas Movida ööklubis, lahkudes sealt kell kuus hommikul, kui ühes koondisekaaslase Yohan Blake'iga istuti salapärase blondiini seltsis taksosse.

Pärast 100 meetri jooksu finaali võitmist lõbutses ta aga öö läbi kolme Rootsi käsipallinaiskonna liikmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles