Brasiillaste peatreener: hea, et ma ei näinud, kuidas nuttis mu poeg

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia mängijad pärast finaali.
Brasiilia mängijad pärast finaali. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel finaalis Venemaale kaotanud Brasiilia võrkpallikoondise peatreener Bernardo Rezende oli kaotusest väga häiritud.

«Hea, et ma ei näinud, kuidas nuttis mu poeg – vanematele on see maailma raskeim pilt. Kujutan ette, kui valus see kaotus talle oli. Olen kurb ja häiritud, sest olime võidule väga lähedal. Niisugused mängijad nagu Giba, Serginho ja Rodrigao ei vääri taolist karjääri lõppu,» rääkis Rezende, vahendab volley.ee.

Bruno Rezende, Brasiilia koondise põhisidemängija ja peatreeneri poeg oli kaotusest samuti löödud. «Sellise haava väljaravimiseks kulub palju aega. Lahkume Londonist väga kibeda enesetundega.»

Meeste võrkpall oli ainuke palliala, milles Venemaa võistkond Londoni olümpiamängudel finaali jõudis. Viimati võideti pallimänguala kuld 2000. aastal Sydneys – tookord võitis käsipallimeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles