Rein Taaramäe osaleb Võru Rattarallil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Sille Annuk

Kõikidel harrastusratturitel on sel pühapäeval suurepärane võimalus võrrelda võimeid meie esinumbri Rein Taaramäega, kes kinnitas oma osavõttu Võru Rattarallist. See on tõenäoliselt viimane kord, kui Estonian Cycling Weekendist ja Eesti meistrivõistlustest osa võtnud Taaramäed sel aastal kodumaal võistlemas näeb.

Hiljuti Cofidise meeskonnaga kahe aasta võrra lepingut pikendanud Taaramäe lõpetas laupäeval Tour de l'Aini velotuuri. Midagi märkimisväärset suurt väsimust kurtnud Taaramäe seal korda ei saatnud. Sellest hoolimata on ta Võru Rattaralli suurfavoriit.

Järgmise stardi on Taaramäe lubanud teha 21.-24. augustini Prantsusmaal toimuval mitmepäevasõidul Tour de Poitou Charente. Tema programmi kuulub ka septembri teisel poolel toimuv MM Hollandis.

Tänahommikuse seisuga oli end Võru Rattaralli 94 ja 48 km distantsidele kirja pannud üle 310 rattasõbra. Soodne eelregistreerimine lõpeb täna südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles