Kodupublik vilistas Venemaa jalgpallitähe välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin on hetkel Venemaa poolehoidjate silmis põlatud mees.
Andrei Aršavin on hetkel Venemaa poolehoidjate silmis põlatud mees. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallitäht Andrei Aršavin pidi eilses sõprusmängus Cote d'Ivoire'iga kogema ebameeldivat hetke - kui ta väljakule vahetati, vilistas kodupublik ta lihtsalt välja.

Venemaa koondise uus peatreener Fabio Capello ei mõistnud poolehoidjate sellist käitumist üldse. «Oli väga ebameeldiv üllatus, et Aršavin välja vilistati. Ma ei saa sellest üldse aru. Tegime ju hea mängu ja lõime väravagi,» imestas ta 1:1 lõppenud mängu järel.

Ilmselt pole Capello aga kursis toimunu taustaga – Aršavin tõmbas nimelt fännide meelepaha endale pärast Venemaa jaoks ebaõnnestunud EM-finaalturniiri, kui õigustas meeskonna esitust ning leidis, et poolehoidjad loodavad ja nõuavad koondiselt liiga palju.

Aršavin ise polnud samuti juhtunust vaimustuses. «Muidugi olen pettunud. Kuid üritasin selle mängu ajal võimalikult kiiresti unustada,» nentis ta napisõnaliselt.

Aršavini meeskonnakaaslane Sergei Ignaševitš leidis aga pärast kohtumist, et fännide suu sulgemiseks on vaid üks võimalus – hästi mängida. «Muidugi ei kadesta keegi niisugusesse olukorda sattunud mängijat, aga mis parata? Tuleb sellega leppida. Püüdsin võimalikult sageli palli Andreile sööta, et ta saaks näidata, mida oskab, ja sel moel karjujad vaigistada,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles