Soome hokitäht Selänne pelgab, et NHLi tööseisak saab teoks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne kardab, et NHLi hooaeg algab tööseisakuga.
Teemu Selänne kardab, et NHLi hooaeg algab tööseisakuga. Foto: SCANPIX

Teemu Selänne avaldas arvamust, et NHLi tänavune hooaeg algab tööseisakuga.

Uus hooaeg peaks algama 11. oktoobril, kuid 15. septembril lõpeb liiga ja mängijate vaheline kollektiivleping. Selänne lausus MTV3le, et tema arvates ei jõuta järelejäänud ajaga enam kokkuleppele. «Olles olukorda jälginud ja pidevalt inimestega suhelnud, viitab kõik sellele, et tööseisak on tulekul. See on kõigi jaoks suur pettumus,» lausus Selänne.

Peamise vaidlusküsimusena tahavad klubiomanikud palgapiiri märgatavalt langetada, mängijad pole aga mõistagi nii suurte kärbetega nõus. «On teatud asju, mida ma ei saa mõjutada. Sellest on väga kahju. Eelkõige kannatab seisaku tõttu hoki,» lisas Soome hokitäht, kes ei mõista, miks omanikud mängijatega vägikaigast veavad. «Nad kaebavad mängijatega kauplemise üle, kuid see ongi sisuliselt nende igapäevane töö,» imestas Selänne.

Viimati oli NHLis tööseisak hooajal 2004-05, kui litrit lõpuks mängu ei pandudki. Pika tööseisakuga algas ka korvpalliliiga NBA viimane hooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles